© copyright M.U

Tüm yazılar bana aittir.. İlla da alıntı yapılacak olursa haber verilmelidir, zira çok uğraşırım kendileriyle(; HER HAKKIM SAKLI, GİZLİ, KORUMALIDIR. Bu böyle biline(:

21 Eki 2010

MASKELER PAZARI


Maskeler pazarı kurulmuş dünyanın meydanına.. Almayanı kovar olmuşlar 99 köyden..! Kovar, döver, söver olmuşlar onca yalanın içinde bir sen gerçeksen.. Artık minareyi çalmaya da gerek yok , atıveriyorlar kucağına kılıfıyla birlikte sen ne kadar da istemesen..

Mazlumken zalime, maktülken katile çıkıyor adın..! Her yalana bir şahit, her şahide bir yalan hediye ediliyor.. Evet aslına bakarsan bu senin hayatın! Ama yapacak bir şeyin yok, maalesef ki Doğrucu Davut’san, kırık demektir kolun kanadın..!

9 köye 99 yalan sığıyor da, bir tek doğruya yer kalmıyor hiçbirinin dudaklarında.. Her yalancı;”insan”, her insan;”yalancı” diye anılıyor bu maskeler pazarında..

Sahte gülüşlü maskeler, yalan teselliler ve yatsıya kadar yanan mumlar burda bedava.. Tabiri caizse, ta kendisi de caiz sahtekarlığın.. Ve inadına gamsız, inadına cansızlaşıyor maskenin altında kaybettiğin insanlığın..!

Maskeler pazarı kurulmuş dünyanın meydanına.. İki seçeneğin var… Ya doğrucu Davutsun kırık kolun kanadın, ya da 4 Davut, 1 Tabutla kaldırılmayı bekliyor cenazesi insanlığının…!


28.07.2010__14:54__M.UÇAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder